Svensk Vindenergis evenemang

Föreningsstämma 18 maj

Den 18 maj bjuder Svensk Vindenergi in till föreningsstämma. Det kommer att arrangeras seminarier i högaktuella frågor, där vi bland annat samtalar med företrädare för energiintensiv industri, KTH-professorn Lina Bertling Tjernberg och där det presenteras en ny unik kartläggning av kommunpolitikernas inställning till vindkraften. På lunchen gästas vi av klimat- och miljöminister Annika Strandhäll och dagen avslutas med ett mingel.

Ytterligare information

Vindkonferensen

Svensk Vindenergi arrangerar varje år konferensen VIND, som är nordens största årligt återkommande mötesplats för aktörer på den svenska vindkraftsmarknaden. Vill du ha en möjlighet att nätverka med kollegor i vindkraftsbranschen? Då är det här du ska vara.

VIND 2022 kommer att genomföras den 30 november på Münchenbryggeriet i centrala Stockholm. Svensk Vindenergi återkommer med mer information, men vet du med dig redan nu att ditt bolag är intresserat av att vara partner och/eller ställa ut så kan du anmäla ditt intresse på länken nedan.

Intresseanmälan för partnerskap och utställning

Spara ner datumet för konferensen i din kalender

Webbinarier om lokal nytta och förankring

Som stöd till medlemmar i Svensk Vindenergi arrangeras en serie webbinarier i syfte att stärka verktygen för framgångsrika förankringsprocesser. Vissa möten är endast öppna för medlemsföretag, andra även för externa parter såsom kommuner och lokalt näringsliv. Det kommer både ges presentationer av experter, och finnas tid för frågor och erfarenhetsutbyte.

22 mars – opinionsundersökningar som verktyg i tillståndsprocessen
Ta del av dokumentationen här

12 april – svar på vanliga frågor om vindkraft
Ta del av dokumentationen här

10 maj – så skapas lokala arbetstillfällen vid vindkraftsetablering
Mer information och anmälan här