2021-10-01

Nyhet

Frågor och svar om VIND 2021

Den 20 oktober är det dags för VIND – nordens största årligt återkommande mötesplats för aktörer på den svenska vindkraftsmarknaden. Ylva Tengblad, projektledare på Svensk Vindenergi, svarar här på de vanligaste frågorna om konferensen.

Finns det live-platser kvar?

– Ja, det finns live-platser kvar! Tack vare att restriktionerna lyfts får vi plats med fler deltagare och monterplatser live. Den digitala arenan kvarstår med ett fullspäckat innehåll – inkluderat i alla biljetter.

Anmälan till VIND 2021

Ylva Tengblad, projektledare för VIND 2021

Ylva Tengblad, projektledare för VIND 2021

Blir det någon utställning i år?

– Ja, både live och digital. Med nära 25 utställare på plats ser vi fram emot fler fysiska möten på Münchenbryggeriet. I de digitala montrarna kan du chatta och videosamtala med representanter från branschen och lyssna på presentationer på utställarscenen som även kan ses på skärmar på Münchenbryggeriet.

När måste jag senast ha anmält mig?

– Den 6 oktober höjs priset med 10 procent och därefter kan vi inte garantera att lunch och fika inkluderas i live-biljetten.

Vad får jag verkligen inte missa i programmet?

– Årets program bjuder som vanligt på kärnfulla budskap från nyckelpersoner inom politik, myndigheter och näringsliv. Du kan medverka vid rundabordssamtal, lyssna till seminarier och nätverka i utställningen, digitalt eller på plats. Vi diskuterar bland annat  EU:s höjda klimatmål, systemlösningar, tillståndsprocessen, regeringens elektrifieringsstrategi och myndigheternas plan för en hållbar vindkraftsutbyggnad. Hinner du inte med allt kan du se seminarierna på replay i efterhand.

– Vi ses på VIND!

Läs vidare

Seminarier på VIND 2021

Konferensens utställare