Svensk Vindenergi / Business in Wind ny medlem i Svensk Vindenergi

Business in Wind ny medlem i Svensk Vindenergi

Svensk Vindenergi välkomnar Business in Wind som ny medlem. Business in Wind är en nederländsk aktör på andrahandsmarknaden för begagnade vindkraftverk.

Business in Wind Projects B.V. är ett nederländskt företag med över 25 års erfarenhet av vindkraftsbranschen. De specialiserar sig på köp och försäljning av begagnade vindkraftverk. Business in Wind köper och säljer begagnade turbiner, nedmonterar dem och installerar dem ofta igen för återanvändning. De erbjuder nyckelfärdiga projekt och tar hand om transport, renovering och återvinning utöver nedmontering av vindkraftverk.

På Business in Wind drivs vi av att dela engagemanget med våra kunder, och i förlängningen av det med en cirkulär värld som bygger på återbruk, återanvändning och återvinning.

Wim Robbertsen, vd, Business in Wind

Sakta, men säkert kommer generationsväxlingen av vindkraftverken i Sverige att accelerera. Det hållbara omhändertagandet av vindkraftverk ligger högt upp på Svensk Vindenergis agenda. Vi är glada över att få fler medlemsföretag som verkar på denna marknad och ser fram emot att ta del av Business in Winds expertis.

Daniel Badman, vd, Svensk Vindenergi

Svensk Vindenergi har 146 medlemmar, fler än någonsin tidigare.