Evenemang

På denna sida listar Svensk Vindenergi de öppna evenemang som vi arrangerar.

Kommande evenemang

Vårmöte 2023 – 9 maj på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm

Svensk Vindenergi bjuder in till en eftermiddag om innovation i samband med föreningsstämman den 9 maj på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm.

Temat för eftermiddagen är innovation:

  • Innovation för effektivare tillståndsprocesser
  • Innovation för ett planerbart energisystem,
  • Innovation för motståndskraft, trygghet och säkerhet

Vårmöte 2023 inleds med Svensk Vindenergis föreningsstämma (endast för medlemsföretag), för att sedan öppna upp för fler deltagare med lunch och seminarieprogram, för att sist avslutas med ett mingel.

Programmet är under uppbyggnad och anmälan öppnar inom kort.

VIND2023 – konferens 18 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm

Svensk Vindenergi arrangerar varje år konferensen VIND, som är Nordens största årligt återkommande mötesplats för aktörer på den svenska vindkraftsmarknaden. Vill du ha en möjlighet att nätverka med kollegor i vindkraftsbranschen? Då är det här du ska vara! Årets konferens kommer att ske 18 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Mer information kommer.

Tidigare evenemang

Why Isn’t Ireland’s Electricity System Breaking Down? – Breakfast Seminar 9 March

Enterprise Ireland and the Swedish Wind Energy Association (Svensk Vindenergi) hosted a breakfast seminar on the case of Irish electrical grid stability and variable energy production on Thursday 9 March live in Stockholm. The seminar was also broadcasted via live stream.

Flexibilitet för ett planerbart elsystem – frukostseminarium 14 december 2022

Svensk Vindenergi och Power Circle bjöd in till lanseringsseminariet Flexibilitet för ett planerbart elsystem onsdagen den 14 december online och i Stockholm. Under seminariet presenterades resultaten från en ny kartläggning som genomförts av Power Circle i samarbete med Svensk Vindenergi och flera partnerföretag.

Läs mer i inbjudan till seminariet

Läs mer på Power Circles webbplats